MäVi Akatemia - SB Coyotes

17.11.2018 klo 12:00

Otteluraportti

Päivän ensimmäissä väännössä tuli vastaan MäVi Akatemia, jossa on nimestä päätellen Mäntyharjun nuoret edustettuna. Vastustaja oli ennakkoon scoutattu hyväksi ja innokkaaksi joukkueeksi, jolta löytyy juoksuvoimaa. Ottelu lähti käyntiin meidän hallinnalla ja ensimmäisen 10 minuutin kohdalla mentiin kojoottien 0-2 johdossa. Ottelun mielenkiintoisin episodi nähtiin ensimmäisen erän lopulla, kun onnistuttiin lämmittämään vastustaja liian kuumaksi. Tuloksena pientä tuomarisekoilua, 2+10min ja pitkä tauko veskan vaihdon muodossa. Erän loppupuolella päästettiin vastustaja mukaan peliin ja toisessa erässä jopa pienelle karkumatkalle. Vasta kolmannen erän 4-2 maali vastustajalle herätti meidän jengin ja alkoi löytyä yritystä. Vissiin tajuttiin, että pitäs vähä pelataki, jos meinataan voittaa pelejä. Ja niinhän me lopulta voitettiin: 5-9! Ottelu ei missään mielessä ollut meiltä mikään paras esitys, mutta hoidettiin se kuitenkin rutiinilla kotiin.